Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твИмам усещането, че ние се

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твИмам усещането, че ние се
Коментари Харесай

Велева: Този фарс, този театър през последните три дни представи България като абсолютно неадекватна пред Европа

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Имам чувството, че ние се връщаме 11 години обратно, когато Борисов пристигна на власт с обещанието за отмъщение. Такъв беше неговия ореол - че ще въздаде отмъщение след корумпираното ръководство на Сергей Станишев. Днес още веднъж ние чакаме някой да въздаде отмъщение. Днес още веднъж приказваме за корупция, мутризация, за откраднати бизнеси. Страшни неща се споделиха в комисията " Манолова ". 

Това разяснява в ефира на Нова тв Валерия Велева.

Ние не можем да бъдем съдници. Комисията не може да бъде съдник. Това се прави от способените органи. За страдание, всичко, което беше изнесено в комисията, заради обстоятелството на нейното конструиране, се трансформира в някаква степен във фарс. Представете си какъв спектакъл са гледали всички европейски посолства, които са следили всичко това, което ние им предложихме в последните три дни с цялата тази атмосфера в комисията, която беше извънредно несъответстваща за мястото, където тази комисия заседаваше, акцентира тя.

Не може една страна по този метод да демонстрира какъв брой е несъответстваща и доколко бизнеса е паднал. Ние показахме, че бизнеса у нас е на безусловно мутренско равнище, разяснява Велева.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР